MANİSA / SALİHLİ - Salihli Bilim Ve Sanat Merkezi

DİL SANATLARI

Salihli Bilim ve Sanat Merkezinde Dil Sanatları Bölümü öğrencilere Türkçe, doğru ve güzel konuşma-yazma,  kişiler arası iletişim ve benzeri alanlarda genel bilgileri geliştirmek amacıyla kurulmuştur.

Dil Sanatları Bölümünde yazarlık eğitimi verilmektedir. edebiyat, yazı türleri, nazım şekilleri, anlatım türleri konusunda ayrıntılı çalışmalar yapılmaktadır. Bu çalışmalar sırasında öğrencilerin eserleri arşivlenmekte danışman öğretmen tarafından tekrar düzenlenerek kitap haline getirilerek basılmaktadır.

Dil Sanatları Bölümünde müfredat programına uygun olarak hazırlanan etkinliklerin yanında birim öğretmenlerinin danışmanlığında proje çalışmaları yapılmaktadır . Hazırlanan projelerin ulusal ve uluslararası yarışmalara katılması sağlanmaktadır.

Yayın: 07.11.2013 - Güncelleme: 13.11.2020 17:52 - Görüntülenme: 1044