SALİHLİ BİLİM VE SANAT MERKEZİ’NDEN BÜYÜK BAŞARI

TÜBİTAK tarafından her yıl düzenlenen 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında, toplamda beş proje ile katılan SALİHLİ BİLİM VE SANAT MERKEZİ üç proje Bölge Finallerine katılmaya hak kazandı.

TÜBİTAK tarafından her yıl düzenlenen 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında, toplamda beş proje ile katılan SALİHLİ BİLİM VE SANAT MERKEZİ üç proje Bölge Finallerine katılmaya hak kazandı.

Salihli Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Poyraz Efe Yıldız, Avni Yaman Yalçın, Süleyman Ege Ertuğrul Coğrafya Öğretmeni Musa ÇOBAN danışmanlığında Coğrafya Alanında hazırlamış oldukları ASMADAN KAĞIDA adlı projeyle İzmir Bölge üçüncüsü;

Salihli Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden Berkay Alkan, Ayşe Nesrin Kozan, Zeynep Erva Yüzügüldü  Sosyal Bilgiler Öğretmeni Murat ÜLKÜ danışmanlığında Değerler Eğitimi Alanında hazırlamış oldukları GÜÇLÜ SORULAR İLE AİLE İÇİ İLETİŞİM adlı projeyle İzmir Bölge üçüncüsü olmuşlardır.

Salihli Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Öykü Balbars, Özkan Yaman Çoruk ve Meral Ada Arıkan Felsefe Öğretmeni Burak AYDOĞAN danışmanlığında "Değerler Eğitimi" alanında hazırlamış oldukları "Oynuyorum Haklarımı Öğreniyorum" isimli projeyle İzmir Bölge Finallerinde yer almışlardır.

25-05-202325-05-202325-05-2023

Yayın: 25.05.2023 - Güncelleme: 25.05.2023 14:55 - Görüntülenme: 234