F. Derya ÖZDEN EBEPERİ - Uzman Müzik Öğretmeni

1976 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini babasının mesleği nedeniyle farklı yerlerde tamamladı.  Müzik öğrenimine 15 yaşında özel eğitim almak suretiyle başladı. Lise öğreniminin ardından Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Temel Bilimler Bölümünde ilk yılı hazırlık olmak üzere beş yıllık lisans eğitimine başladı. 1999 yılında mezun olduğu bölümde lisansüstü eğitim programını kazandı. Aynı yıl Adana’da müzik öğretmeni olarak göreve başlayıp lisansüstü eğitimine de devam etti. 2001 yılında Salihli’de Kudret Demir İlköğretim Okuluna atandı. 2004 yılında yüksek lisans eğitimini tamamladı ve 2005 yılında Salihli Bilim ve Sanat Merkezinde müzik öğretmeni olarak göreve başladı. Öğrenciliği süresince pek çok konser ve dinletide görev aldı. Mesleki hayatı boyunca çeşitli konser ve dinletiler hazırlayıp sundu. Farklı projelerde katılımcı olarak yer aldı. Evli ve bir çocuk annesi; kişisel gelişim, doğa ve edebiyat konuları ile ilgili öğretmenimiz kurumumuzda çalışmaya devam etmektedir.