Murat ÜLKÜ - Sosyal Bilimler Öğretmeni

1981 yılında Muğla’da doğdum. İlköğretim ve lise öğrenimimi Muğla’da tamamladım. Lisansımı ise SDÜ Burdur Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünde tamamladım.

2013 yılında Cem Öğretir’den ‘’Etkili İletişim’’,’’Diksiyon’’,Beden Dili’’ eğitimleri,2016 yılında Aktif Akademide ‘’Sunum Teknikleri’’eğitimi aldım.

2007 den bu yana sırasıyla Samsun Ayvacık, Çanakkale Bayramiç, Manisa Sarıgöl ilçelerinde görev yaptım. 2016 Şubat ayından itibaren Salihli Bilim ve Sanat Merkezi’nde görev yapmaktayım.

Okul gezilerinin; öğrenciler için gerçek manada bir öğrenme ve gelişme yarattığına inanıyorum, bu kapsamda şehir içi ve şehir dışı olmak üzere toplam 11 gezi yapma şansı buldum.

Eğitimde; öğrenci ile öğretmen arasında kurulan sevgi bağının, gerçek bir dönüşüm ve değişim yaratabileceğine inanıyorum.

Uzun yol bisikletçiliği yapmayı, seyahat etmeyi, yabancı dizi izlemeyi, dağcılık sporunu, basketbol oynamayı  çok seviyorum.

Evliyim ve Beril Masal isminde bir kızım var.