Salihli Bilim Ve Sanat Merkezi

0(236) 712 04 04
NAMIK KEMAL MAH. MAARİF CAD. NO: 11/1 SALİHLİ / MANİSA
Vizyon
Hedef kitlesindeki üstün veya özel yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak.
Misyon
Hedef kitlesindeki öğrencilerden zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından üsütn veya özel yetenekli olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermek.
Hafta içi : 15:50-20:00 Cumartesi : 09:00-16:20 Pazar : Tatil Günü
Jeotermal Merkezi Sistem
Servis Bilgisi
Haftaiçi Salihli Merkez için özel servisimiz vardır. Haftasonu Kula, Alaşehir, Sarıgöl için özel servisimiz vardir.
Yerleşim Yeri
Salihli Tren İstasyonu 0.5km Salihli Otogarı 1.4km Manisa Otogar 70.6km İzmir Otogar 87.6km Adnan Menderes Havalimanı 111km
İlçe Merkezinde.
Kontenjan Bilgileri
Bakanlık tarafından yapılan tarama ile tespit edilen hizmet bölgemizdeki tüm özel yetenekli öğrencilere hizmet vermekteyiz. Kontenjan sınırımız yoktur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü´nün her yıl yayınlamış olduğu öğrenci tanılama kılavuzu doğrultusunda Genel Zihinsel, Görsel Sanatlar ve Müzik Yetenek Alanlarında öğrenci seçimi yapılmaktadır.